מתכון לרוטב סלסה מעגבניות מגי

צילום:יד מרדכי

 

 

 

 

 

  • מאת: שף ברק יחזקאלי
  • זמן הכנה:15 דק'
  • רמת מורכבות: קל

מצרכים:

  • 5 עגבניות מגי (אפשר גם רגילות)
  • ענף מרווה
  • שן שום
  • מלח אטלנטי / גס
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • מניחים רשת צליה/מחבת גריל על להבה גבוהה ומחממים היטב

  • עליה מניחים 5 עגבניות שלמות עם ענף מרווה ושורפים אותן היטב מכל צדדיהן (רק עד שהקליפה שלהן משחירה)

  • מעבירים את העגבניות ועלי המרווה לקרש, קוצצים אותם גס יחד ומעבירים לקערה

  • קולפים וקוצצים שן שום

  • מתבלים את העגבניות בשום, הרבה שמן זית ומלח אטלנטי (או גס) לפי הטעם

  • טובלים לחם קרוע ונותנים ביס

מוצרים מהמתכון