מתכון לפרחי קישוא ממולאים

פרחי קישואים ממולאים

המרכיבים (ל-6 מנות):

6 פרחי קישואים

150 גר' גבינת ריקוטה

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

100 גר' קמח

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את פרחי הקישואים, פותחים את עלי הכותרת ומסירים את האבקנים.
  2. מערבבים את הגבינות, טועמים וממליחים מעט, אם צריך. מעבירים את התערובת לשקית זילוף (או שקית ניילון רגילה), וחותכים את הקצה. מזלפים את תערובת הגבינה לתוך כל פרח, וסוגרים את עלי הכותרת בסיבוב.

  3. מערבבים את הקמח עם מעט מים, עד שנוצרת בלילה בסמיכות של שמנת דלילה.
  4. מחממים את השמן במחבת. טובלים כל פרח בבלילה ומטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב קלות מכל הצדדים.
  5. מניחים על מגבות נייר, ממתינים קצת ומגישים באהבה.
  6. קרדיט: רותי קינן
  7. צילום: ירון ברנר

מוצרים מהמתכון